KAN INTE FÅ NOG

Jag var helt beroende av att plocka blombuketter åt alla när jag var liten. Nu har det gått över till att fota blommor. Jag kan bara inte få nog! Men det är väll tur det, för de skulle ju vara mycket värre om jag blev less.

2

Imorgon får jag säga att imorgon far vi


3

OMG!

IN THE MIDDLE

Nu är jag påväg till Martins stuga, där är det nämligen kalas!

4

Jag har nu börjat förbereda och packa inför resan. Bara det är ju kul!

5

Räkning med en hand
j

PRETTY GOOD



6

nu börjar det närma sig...

DAYS LIKE THIS

Under det senaste dagarna har vädret växlar mellan mulet och regn, och då vill jag bara sitta inlindad i filtar i en inglasning och äta scones och dricka te. Annars älskar jag att vara i husvagnar och spela kort med nån trevlig person när det små smattrar. Och som idag, när det är sol, då vill jag bara vara ute i den friska luften. Kanske det blir en liten fotorunda idag!?

7

Somnade och vaknade efter ett tag, och nu kan jag inte somna om.
Passar på att lägga in dagens nedräkningsbild. En vecka kvar till sol och värme, 7 skoldagar återstår och jag har kvar ett kemikursprov, svenska redovisning och ett matteprov innanjag kan slappna av helt och hållet.

LUCKY LUCKY

Jag blev vinnare i fototävlingen "Porträtt med en känsla" hos sunstreet21! Oj vad glad jag är, tack så mycket till alla er som har röstat på mig!  För er foto-och tävlingssugna, har Jeanette en annan tävling pågående just nu.

Jag är även en av finalisterna hos Caroline Dahlén. För att kunna rösta på mitt bidrag, tryck här.

8

En dag mindre...

TÄVLING

Jag deltar i en fototävling hos Caroline Dahlén i sammarbete med tvspelsweb.se. Temat är djur och man kan vinna ett close-up filtret. Vill du också vara med, tryck här.

9

Nedräkningen fortsätter

10

10 dagar kvar tills jag och Martin far utomlands
10 skoldagar kvar tills jag får sommarlov

JAG LÄNGTAR!

MATVRAK

Som ni kanske ser på bilderna har jag ätit jättegod mat i helgen. För i fredags firade vi Astrid och då stod det grillat på schemat, mycket gott blev det tjejer, kanske vi alla skulle ha gått HR!? Till efterrätt åt vi de utsökta blandningen av maräng, grädde, daim och frysta bär. Och igår blev det en mix av paj, mycket god sallad och goda frukter.

LAMBI


AWESOME

VÄRMEN, GRÖNSKAN, LUKTEN
är sommaren här nu!?

BACK ON TRACK

Jag är så sugen på att träna, träffa alla i laget och spela fotboll. Ikväll ska jag provträna och se hur det känns i knäet. Solen skiner och värmen ligger på 22 grader, jag känner tagget till att springa så att det svalkar.

# 3

Jag är en av finalisterna hos Sunstreet21, för att kunna rösta på mitt bidrag, tryck här.

NOT SO BAD

Det är redan 17 varma grader ute, och jag känner mig redo för en dag på skolan.

GETTING CLOSER

För er som inte har sett nyheterna de senaste timmarna har missat en hel del. De fina och varma vädret vi har haft i de norra delarna i Sveriger har satt fart på snösmältningen, så pass att Skellefteåälven har svämmat över rejält på flera ställen.


Vattenkrisen blir större. Vid midnatt är vattnet slut i det just nu stillastående vattenverket. Badhusen har stängt för att spara vatten. Vattenverket Abborren är översvämmat.
Han menar att det enda som de kan göra är att vänta på att vattnet sjunker undan.
Vattnet i Skellefteå med närliggande områden är slut vid midnatt om inte vattenverket kommer igång. Då sätts reservtankar in. Hur länge de kommer att försörja staden är oklart. För att spara vatten har Skellefteå kommun gått ut med en uppmaning till befolkningen att vara sparsamma med vattenanvändningen.
- Inte överdrivet, men de behöver kanske inte fylla sin pool i dag. Det gäller att tänka till litegrann, säger Katarina Bersten, informatör vid Tekniska kontoret.
En ytterligare åtgärd för att få vattnet att räcka så länge som möjligt, var att stänga de berörda badhusen.
Men vattennivåerna sjunker just nu. Förhoppningen är att vattnet kommer att sjunka undan inom några timmar, att utredningen om läget går bra och att verket går att starta efter det.

Publicerad 16.32 Norran.se

Alla ni 45 000 personer vars vattenförsörjning har varit hotad kan sova lugnt. Ni har dricksvatten även i morgon. Kommunen har lyckats få igång produktionen vid en av Abborrens två linjer.
– Men faran är inte över, säger vatten– och avfallschef Stefan Johansson. Forfarande gäller försiktighet med vattenavändning. Tvätta inte bilen, vattna inte gräsmattan och så vidare.
Badhusen i Skellefteå och Skelleftehamn kommer även under morgondagen att hållas stängda och skolorna uppmanas att inte hålla gympalektioner som kräver dusch efteråt - allt för att spara vatten.
Hur länge det dröjer innan Abborrens båda vattenproducerande linjer kan vara igång igen vet inte Stefan Johansson. Det kan dröja allt ifrån ett par dagar till en längre tid.

Publicerad 21.55 Norran.se

Bild tagen idag vid älven nära mig


TÄVLING


Jag är med och tävlar hos sunstreet21.devote. se, temat ät "porträtt med en känsla "Jag valde denna bild som avspeglar barns busighet. Man kan vinna ett ljustält från tvspelweb.se , tävlingsbidrag hittar du här.

I WILL BE BACK

Har haft fullt upp och hur kul som helst i det härliga vädret. Jag uppdaterar mer sen, hade bra till dess!

THE NIGHT IS YOUNG, AND SO ARE WE

Idag har det både regnat, åskat och varit stålande sol. Om ett tag ska jag, Martin, Lisa och Josse fara på ica och köpa nått att dricka, därefter ska vi fara och se på en fotbollsmatch, det här kommer att bli en najs fredagskväll.

YESTERDAY'S HAPPENINGS

Gårdagen bjöd på många härligheter och den kan beskrivas med tre ord.
SOL, GRILLAT, BILKURRAGÖMMA


LET THE SUN SHINE

Nu ska jag ut och chilla i solen. Ha en bra dag, HEJ!

@ SCHOOL

Skönt att ha slutat och långhelg väntar, dock måste jag sitta kvar och jobba med en inlämning, hoppas att det inte tar allt för lång tid... vill hem


THE CAPITAL OF SWEDEN

Mer fina bilder ifrån huvudstaden, tagna av Martin


CHERRY

När Martin var i Stockholm fotade han körsbärsträden i Kungsträdgården, det är jag tacksam för.

FOREST

Nu när jag äntligen har fått tillbaka min kamera passade jag på att gå ut och fota i en lite "skog" när mig. Försökte fånga ljuset", om man nu kan säga så. Efterlängtat var det iaf.



HELP ME PLEASE

För er som inte kan se min header får ni en lite titt här. Ett tips till er är att skaffa Mozilla Firefox, själv har jag det och är jättenöjd, här kan ni ladda ner Firefox. Självklart ska jag försöka fixa problemet, någon som kan hjälpa mig!?  för jag är ingen expert på kodmallar dirket...

RIGHT NOW AND LATER ON

Nu ska jag och syrran fara och bada,
Och idag kommer Mamma och Martin hem, YES!


CHANGES

Va tycks om min nya design!?
Jag är riktigt nöjd, fast det tog 1½ dag med lite till och från arbete.
Lite småjusteringar och högerklickskydd återstår. Och jag har fått höra att headern inte fungerar för Internet Explorer, ehh hur löser man det!? :S

IT FEELS GOOD

När syrran är ute och leker med kompisar passar jag på att fixa en ny blogg design helt på egen hand, inom en snar framtid är den nog klar. Och ikväll blir det att vara åskådare på en fotbollsmatch och att slappmysa framför TVn

AT THE END OF THE WEEK

Jag är barnvakt åt min lillasyrra hela helgen, i och med det är helgen redan planerad.
Fredag: Varit på stan och ätit glass, ätit kycklingsallad på Rancho, köpt godis på Kvantum.
Lördag: Hoppa studsmatta, laga och äta tacos ute, kanske se på fotbollsmatch
Söndag: Fara och bada på Eddahallen, Mamma kommer hem


FINALLY, IT IS OVER

Jag har aldrig haft en sånn här tuff skolvecka, och därför har jag aldrig varit så lättad över att det är HELG!!


OLD PICS

Nu har Martin farit till Stockholm för att spendera helgen där. Han fick låna min kamera för att fota trippen + lite annat, och det betyder att jag är kameralös i helgen och blir tvungen att bjuda på gamla bilder. Fast dom här bilderna ser gamla ut med tanke på en typisk 60-tals bil och Bonnstan, så är dom tagna igår. Får se vad jag hittar på härnäst...

AT THE BEACH

Nytt och snyggt badmode har kommit in hos H&M till riktigt bra pris. Alla de härliga och glada färgerna får mig att längta ännu mer till sommaren. Jag såg på mina mobilbildera att förra året var det 20,4 grader en dag i börjar Maj, och i år har vi inte haft högre än ca 12 grader. HALLÅ VARS ÄR VÄRMEN!??
Pics: H&M

UNNECESSARY

4 veckor kvar tills vi far till Turkiet
19 skoldagar kvar tills jag har sommarlov
43 dagar kvar tills jag börjar jobba
142 dagar kvar tills jag fyller 18 år

Med nedräkning till det man längtar efter så går allt jobbigt mycket lättare!


MY DAY

plugg, plugg, plugg

MY LOVE


HAPPY FACE

7 VECKORS SOMMARJOBB
lättnad, glädje, längtan, nöje, lycka

I DON'T WANT TO DO THIS ANYMORE

Min vecka ser inge vidare ut när det gäller skola

Måndag: Plugg, Träna
Tisdag:  Kemiprov, Sjukgymnast möte, Träna
Onsdag: Psykologiprov, Fysikprov, Martin
Torsdag: Plugga, Träna, Vara med Martin innan han åker
Fredag: Engelskaprov, Martin åker till Sthlm, Mamma åker bort=barnvakt hela helgen

I WILL BE LEAVING SOON

Jag hade det jättetrevligt igår, fast det blev en tidig kväll. Och sämre blir det inte ikväll, för då ska jag till Lisa och träffa en massa sköna personer, först ska jag bara köpa lite gott att knapra på. Annars kan jag bara inte sluta ha nedräkning tills jag och Martin far utomlands, imorgon får jag äntligen säga att det är en månad kvar!! Shit vad det börjar närma sig!

Mallorca 2009