EIGHTEEN IS A MAGIC NUMBER

Ikväll ska jag hem till denna härliga tjej, för nämligen i helgen fyllde Matilda 18 baast! GRATTIS GRATTIS, syns snart :D

BTW. Aik vann igår och nu väntas det hockeymatch imorn mot HV71

DON'T PLAY WITH THE FIRE

AIK-Färjestad. Spänning på hög nivå!

SPRING

Kan det vara så att våren äntligen är på väg!? Det har varit och det är fortfarande strålande sol ute och slasken har tagit över vägarna. Om det är lika fint väder imorn blir det nog skinnjacka och solbrillor.



LOVE

Igår kom min favvokille hem, si så där lagomt fräknig och brun var han i hela ansiktet. Det tyder på att dom har haft kanon väder uppe i fjällen. Lite avis blev man men jag är mest glad för att Martin är hemma!

Bilderna som jag gör med text har ingenting med hur jag mår, känner mig eller hur mina relationer är. Jag får bara inspireration från alla håll och kanter på internet/hemsidor/bloggar, och gör min egna version av det.

ANIMALS

Hundarna var också med i hejarklacken i helgen




PEOPLE

Det var många som var på Vitberget och hejade på skidåkarna.

RACERFART

Jag kan säga er att det var svårt att fota i snöovädret, och skidåkarna gjorde det inte lättare för mig. Dom bara svischade förbi en, det gick så fort att man knappt hann med. Men som tur fick jag med Charlotte Kalla och Anders Södergren med på bild, men tyvärr så deltog inte Hellner. Mer bilder kommer ifrån skid SM

SM


I natt fick jag bara några få timmars sömn, men inga sura miner för det. För nu ska jag ta på mig täckkläderna och dra iväg till Vitberget, där skid SM äger rum. Hoppas jag lyckas fånga någon kändis på bild!
Nu har väll ställt om klockan?



TICK TOCK TICK TOCK TICK TOCK

Två dagar innan vi får sommarlov kommer jag hem från Turkietresa. Tänkt att ha den här fina spetsklänning på skolavslutningen på en brunkropp, det kommer nog att bli GR8! Haha, jag kom ihåg senaste gången det var skolavslutnig,  då hade jag panik över vad jag skulle ha på mig. Det slutade med att jag tog ett par ljusa jeansshorts och en blå tröja, lite för lite uppklädd kanske :P Det passar bra med att kontra med den här snygga klänningen! Om jag har räknat rätt är det bara 76 dagar kvar till sommarlov, och betydligt färre skoldagar kvar. JIPPI!

WHERE ARE YOU?

Snöstorm ute, och det får mig bara att längta mer tills solen kikar fram och att våren ska komma

RUBRIK


NU: Laga mat
SEN: Hockey

MILES AWAY

Sitter hemma och pluggar inför idrottsprovet som jag har imorn. Egentligen skulle jag vara nu i fjällen med Martins familj, men det är knäet som har inställt resan. Aja, det är bara att göra det bästa av situationen. Och då måste jag sluta redigera bilder, överhuvudtaget gå ifrån datorn, och återgå till pluggandet! HÖRS

FASHION AGAINST AIDS

H&M har gjort en festivalinspirerad kollektion under namnet Fashion against AIDS. Kollektionen innehåller plagg för dam, herr och dessutom accessoarer, kollektionen kommer att släppas i maj 2010. Och hela 25% av intäkterna kommer att sänkas till HIV-organisationer.
Jag måste erkänna att jag blev lite smått sugen på att fara runt på festivaler i sommar, och då iförd några kläder ur kollektionen.



Pics: Glamour


LOOKING THROUGH THE WINDOWS

Kvällen börjar närma sitt slut. Borsta tänderna har jag kvar att göra innan jag ska hoppa i säng. Hörs imorn, godnatt

YOU DON'T HAVE TO VISIT THIS BLOG

Idag mår jag snäppet bättre, men det är lite surt att man inte kan gå ut i det fina vädret och fota. Så ni får stå ut med mitt blomfotande.


SWEET DREAMS

Jag känner mig strandsatt på nedre våningen. Det finns inte så mycket att göra när man lever i en del av huset. Men nu börjar jag känna mig trött, det blir att inta sängläge nu. Hoppas ni har haft en bra lördag, GODNATT

Stjärnhimmeln i bastun ifrån fjällen

BLUE

Jag har varit med om en liten incident idag. Under fotbollsmatchen tog jag emot mig med knäet och landade knasigt. Vi åkte upp på lassa för att försäkra att inget var brutet, och som tur var såg rönken bra ut. Knäet var så svullet att läkarna inte kunde se eller känna hur det var med led- och korsbanden, så därför ska jag tillbaka om nån vecka för att kolla läget. Mitt knä är alltså svullet och rött (påväg till blått), så det ser inte så bra ut men smärtan är mycket mindre nu än förut. För min del kommer jag att hoppa på kryckor ett tag framöver och det är typ svårare än vad jag trodde..

HELGEN ÄR VECKANS HÖJDPUNKT

Fredag och tacos hör verkligen ihop. Och även lite snask framför tv känns också passande. Det är så här helgen ska vara! Hade så bra, HEJ


THE GARDEN COLLECTION

Nu har resten av The Garden Collection från H&M kommit in. Jag har varit sugen på den här röda klänning ett bra tag nu, men jag han inte klicka hem den innan det stod sold out, istället beställde jag hem några linnen (som ser så grymt sköna ut) och några armband och flipflop. Och jag tror att jag inte är ensam med att längta efter SOMMARN!

FLOWER POWER


MARTINSONS

Idag var jag och klassen på studiebesök hos Martinsons, ett träindustriföretag. Det var mer intressant än vad jag hade trott. Men det roligaste med hela trippen till Bygdsiljum var att en spiral trätrapp höll på att braka ihop. Trappsteg gick sönder, balken under knakade som tusan. Lite pinsamt om det var dom som hade byggt den.


DON'T WANT TO START AGAIN

Är på skolan och har just räknat ut att min vecka kommer att bli tuffare än vad jag hade räknat med, suck


TEVE

Ett av de roligaste programmen måste ju vara Ballar Av Stål, som börjar nu klockan 20
Min favorit kärleksfilm sen år tillbaka är A Lot Like Love
En film som jag skulle vilja se är Snabba Cash, bio i helgen kanske?
Den bästa filmen jag har sett är nog Avatar, måste bara köpa den när den kommer ut!
En mycket bra film jag såg nyligen var Law Abiding Citizen, 4 av 5 toasters
The Exorcism of Emily Rose är min favorit skräckfilm, kan se den flera gånger i rad
Min favoritserie för tillfället är Flashforward, grymt bra och spännande!
Bästa svenska film måste nog vara Millennium triologin med Lisbeth Salander
Nyligen har jag börjat se Vampire Diaries, en mycket bra serie både för killar och tjejer


WHITE LAYER

Jag har redigerat bilderna med ett vitt lager kan man säga och det förklarar bra hur fjällenresan var. Det snöade och snöade som bara den alla dagar vi var där. Det blåste också, så första dagen (måndag) var endast barnliften öppen. Och för varje dag blev vädret lite bättre och såklart när vi skulle hem sken solen. Vädret var inte det bästa, men vi bodde jättefint och hade det jättetrevligt. Dagarna bjöd på åkning i backarna och kvällarna film, spel och god mat. PS. ät inte pizza i hemavan, den höll inte hög klass! Till och med jag lagar godare pizza.


FJÄLLEN

Nu tar jag mitt pickpack och drar till Hemavan, är tillbaka på torsdag. Hade bra!

SHOP ONLINE

H&M har fått in snygga sommarplagg på webben. Här är några bikinisar sompå ett snyggt sätt går att kombinera.


IT FEELS GOOD

Nu är det fredag och det betyder helg men även sportlov!
Här är OLW's nyaste FREDAGSMYS reklam


BUSY

Imorn ska jag åka snowboard för första gången för i år. Tänka sig, sist jag åkte var påsklovet -09. Vi har friluftsdag med skolan imorn och då bär det av till Galtis, trevligt trevligt. Vi åker 07.30 imorn, så det blir tidig uppstigning, och är hemma vid sex tiden. Och träning på kvällen kommer att göra mig helt slutkörd! Så imorgon kommer jag ha fullt upp och så har mina senaste dagar sett ut. Plugga och skottat är vad jag har ägnat mig åt.


DO YOU PREFER CHICKEN OR TURKEY?

Imorn är det bara 3 månader kvar tills vi åker!

Pics: Ving och Google