THE WORLD IS MORE BEAUTIFUL WITH YOU


GRATEFUL

Tack gode gud för den som såg till att helg blev en del av veckan, jag kommer att vara evigt tacksam för de!


PARADISE

Insperation på hög nivå, det här ä min favoritbild för stunden, så himla vackert foto!

Pic: Sergiy


JUST LIKE THIS

Jag är känner mig nyvaken fast jag har varit vaken sen klockan 06.00, nu ska jag fotsätta slumtitta på hockeymatchen


ALL THAT I WANT

JAG ÄR SÅÅ FOTARSUGEN!
Jag vill fota städer från ovan, häftiga byggnader, naturen och dess skönhet, djur på landet och så mycket mer.

Vackra bilder som är tagna av Hanna och Eva


KEEP ME WARM

Vi går mot varmare tider och det märks inte ett dugg. Förra helgen var det några få minusgrader och stålande sol, nu i helgen har det varit upp emot 30 minus och snöstorm. Det som är positivt med det här kalla är att man "måste" vara inne och det är väldigt passande nu när det är OS. Och det är exakt vad jag ska göra ikväll, se OS framför brasan, kan inte bli bättre!  Och imorn fortsätter TV tittande, jag ska upp tidigt och se hockeymatchen mellan Sverige mot Finland.

Tagen förra helgen i det härliga vädret


OLYMPIC GAMES

Har för ett tag sedan sett klar dubbeljakten, jag kan säga att jag aldrig har varit så här engarerad i ett skidlopp. Asså vilken laginsats av svenskarna i herrarnas skiathlon, helt makalöst! Det kunde inte ha slutat bättre, Marcus Hellner tar hem guldet och Johan Olsson plockat bronser. Det är så här ett OS ska vara!


pics: DN


TULIP


WHAT A WONDERFUL WORLD

Äntligen är det fredag, och det betyder HELG!


TV FÖR HELA SLANTEN

Sitter och slötittar på TV och inatt blir det nog att se (OS)hockey, jag har sovmorgon så det borde jag orka med. Ha en bra dag!


FALLING SNOW


MJAU SAID THE SWEET LITTLE KITTEN

Har massor av bilder att visa upp som är tagna i helgen. Här är en annan bild och en annan söt kattunge än sist.


THINGS TO DO TODAY

Efter skolan ska jag träna, sedan cyklar jag till Martin för att spendera kvällen där. Plugg och bakning står på schemat!


THANK YOU SISTER

Hoppas alla där ute hade en bra alla hjärtans dag igår. Min var väll inte direkt den mest romantiska. Först fotbollsmatch på eftemiddagen, vid middagstid kom jag ett steg närmare körkortet, lite plugg och OS-tittande bestod min dag utav. Som tur var ska jag och Martin ha det lite extra mysigt nu på fredag i och med att jag hade det fullt upp igår.

Fick det här fina hjärtat av min syster


L to the O to the V to the E


OFFROAD

Oj vad härligt det var ute och man kände hur solen värmde. Jag och Lisa åkte lite offroad med madrasserna vilket gjorde det hela roligare. Lite varmchoklad pauser passade alldeles utmärkt. Såklart fotade jag också, här är en av bilderna.


THE SUN IS SHINING

Kanon vädret är fortfarande kvar i stan. Ett perfekt åkarväder gällande både snowboard och slalom, men för min del blir det madrassåkning med kompisar. Grymt kul kommer det att blir, måste sticka. Ses i backen, hej!


PLEASE HELP THESE PEOPLE

Två barn som går på min gamla skola som min kusin är vän med. Dom och deras familj är utvisningshotade och behöver hjälp. Jag själv och resten av min familj har skrivit på en namninsamling(länk) för att dom ska få stanna. Vi vet att dom inte kommer att ha det bra om dom skickas hem, för det finns anledningar till att folk flyr till Sverige, det är knappast för semester!

Fångläger utanför AnNajaf i Irak den 31 mars 2003. En irakisk fånge tröstar sin fyraårige son i ett amerikanskt fångläger. Tagen av Jean-Marc Bouju


SLEEPWALKING

Jag känner mig lika trött som den här gulliga kattungen. Jag hade tänkt vara vaken till OS invigningen (klockan 3.00), men det känns tungt, får kanske ta och ställa alarm istället. Men kul har jag haft den ikväll i alla fall! GODNATT


LOOK INTO MY EYES

Vilken fredag och den är inte slut än! Jag vaknade vid 9 och la märket till det underbara vädret! Strålande sol, klarblå himmel och fågelkvitter, det kändes nästan som sportlov där ett tag. Jag hade endast en lektion idag mellan 10.30-11.30, vilket var najs. Så jag hann fota en halvtimma innan skolan och direkt när jag kom hem idag fattade jag kameran och gick ut och fota. Morgonen och dagen kunde inte ha blivit bättre. Och nu återstår kväll som jag ska spendera hos Lisa och hennes gulliga 10 dagars kattungar som jag bara måste fota. Vi hörs snart igen för jag har fler bilder att visa. HEJ!


CUT THE CRAP

Mitt hår är inte ett dugg lik nyponrosens stam, för jag har nämligen varit hos frissan idag. Endast topparna blev bortklippt och genast känns håret så mycket fräschare! Min framförhållning angåenge att spara ut mitt hår till studenten går bra, det har gått från hak-långt till armhåls-långt (bra beskrivning va? :P) på dryga 1 år och lika lång tid återstår tills jag går ut 3:an. OJ vad jag längtar!


FEATHERS, GLITTER & LIONS


Pics: Aritzia

CAN'T HELP IT, I'M TOTALLY IN LOVE WITH YOU

Älskar min nya bikini från Lindex. Plus lite bränna så blir det här bra till beach 2010


YUMMY YUMMY

Snacka om LYXsöndag! Några av dom bästa tjejerna ska övernatta hos mig. Och Ben & Jerry kommer att göra oss sällskap och det gör ju inte det hela sämre. Glass, film, spel och snack kommer kvällen och natten vara full av. Tur att vi är lediga imorn från skolan, annars hade nog det här aldrig gått :D Min glassfavorit från Ben & Jerry är Phish Food som är en blandning av chokladglass med marshmallows, kolasås och chokladfiskar. Mums mums!


MÄTT I MAGEN

Våfflor och varm choklad med grädde ute i solen, kan det bli en bättre söndagslunch!?


CHECK THIS OUT

Bildbombation från Piteå vistelsen


Vi avslutar med en check bild på jag och 3D brillorna


YEI, JIPPI, YES

Direkt efter skolan tar jag och Martin bussen upp till Piteå tills hans mamma. Dagen kommer att bestå av lite fika, fota, 3D bio och annat ska vi nog också hinna med. Det kommer att bli GR8! Ha en bra fredag, CIAO!

Grattis till jobbet Martin!


STYLE GUIDE, STREET


hm.com

HÖR FÅGLAR SJUNGA...

Godmorgon, godmorgon! Nu väntas en dag på skolan, sen är det bussen hem till pappa som gäller.
Det blir att plugga och kolla lite på tv ikväll. Vi hörs när jag har tid över. Ha en bra tisdag! SALUT


C'MON C'MON


En bild som jag hade på datorn (källa?) som jag tycker är jättefin. Med endast autonivåer (Photoscape) blir bilden som den undre. Och jag tror orginalbilden liknar den understa, men med redigering får bilden en mjuk och fin färg som gillas. Är sugen på att fota sådana bilder i sommar, men nu är det februari och ett steg närmare varmare tider, fast det inte känns som så när det är -20 grader ute.