TACOMAN

Kanon kväll

Nu blire tacos + främmande! :D


Hejs


SAME SAME BUT DIFFERENT

På tiden

Storstädning är vad som gäller just nu. Vi snackar om dammtorkning, dammsugning & rensning. Förbered er för dubbeltrubbel alla dammråttor, here I come!

pics från någon dag sedan

RIGHT OR WRONG

Grattis Frida, Astrid & Martin

Här har ni orginal bilden & mintgrön (fast den ser nästan vit ut i den här storleken på bilden :S) hade varit rätt svar på den sista hinken


Godnatt bloggen


COMPETITION

Som jag sa igår

TÄVLINGSDAX för alla som känner för det. Det gäller att gissa rätt på hinkarnas färg (max 4 rätt). Ni har på er till dagens slut. Det är bara att sätta igång efter ni har läst igenom reglerna.
REGLER Endast en gissning per person, men även en gissning på varje hink, dvs. sammanlagt 4 färger. Bara gissningar tilloch med 23.59 räknas.
TIPS Den sista hinken har en lite annorlunda färg.

Lycka till

BOMBATION

Fortsättning följer

Här har ni en blandad kompott av bilder från igår


Psst! Imorn blir det en gissartävling

MOTSATSEN TILL MÅNGUMMA

Jamen då vare dax för ett inlägg

Jag och några från mitt släktträd for imorse och plockade jordgubbar i Skråmträsk

Sedan for vi och hälsa på några trevliga bekanta 08:or som semestrar hära i Skellhell
Och då vart det ett dopp i det 17 gradiga varma/kalla vattnet


Och som svar på förfrågan om hur det går för mig med min header så kan jag säga:
Om ett tag är den på g, drygt för en vecka sen kom på hur jag verkligen vill att min header ska se ut. Så nu återstår det bara att fota, sedan kommer headern att dyka upp.
Jag vet att jag har sagt att jag en headern ska upp, jag har aldrig orkat tagit mig tid att göra den. Men nu innan skolan början måste den upp, annars blir det en bloggundergång dvs. att bloggen läggs ner.

Till dess bye


Once again I must ask too much of you

Kortfattat

För min del blir det först lite träning, efter det ska jag skynda mig bort till bion där jag och min vän Cecilia ska se HP6.

(dubbelklicka)
För mer bilder, gå in på:
http://www.impawards.com/2009/harry_potter_and_the_half_blood_prince.html

Hej hoj


For the last time

7h återstår

Sista jobbdagen, sen är jag fri att göra (nästan) vad jag vill + att jag kommer vara lite rikare. Kan nog inte bli bättre! :D
Höres

I don't care if Monday's blue, Tuesday's grey and Wednesday too, Thursday I don't care about you, It's Friday, I'm in love

Äntligen hemma

Så här dags kommer jag hem från jobbet när jag jobbar eftermiddag. Nu återstår det bara två sådana dagar sedan är det sommarlov på nytt!

Ta del av den bästa reklamen som visas på tv nu. Själv ska jag fredagsmysa men krispiga Sourcream & Peppar CHIPS :)

Hej så länge

GUMBODAHAMN

För er som inte var med

Här kan ni kolla in vad jag har gjort och fotat under vistelsen i stugan. Nu återstår det bara 3 jobbardagar, sedan sticker jag förmodligen ut mot havet igen :)








OBS! har lagt till fler bilder på kattinlägget, så kan du skrolla ner lite och spana in 5 bilder på en kisse istället för 3 :P

I'm leaving your town, again

Borta med vinden

Efter jobbet sticker jag och min familj till våran stuga, det gäller ju att passa på när man är ledig ifrån jobbet (torsdag).
Ni får hade så bra här hemma. Jag kommer hem på fredag :)

You spin me right round, baby right round

Det spökar

Både det regniga vädret och min mage hindrar mig från att göra saker, såå här sitter man, framför datorn och hoppas på bättre tider.





Bilderna på "den riktigt duktigta posarkatten" är tagna för någon dag sedan. Jag vet tyvär inte vem som äger katten, så jag vet inte vem ni ska kontakta om ni skulle vilja fota denna kisse :P
Hur som helst har jag  för en gångs skull redigerat bilderna en aning, kanske lite dyster färg på bilderna, men det är bra med variation (har bara haft färgiga bilder i bloggen).

Goodbajs


Please don't slow me down if I'm going too fast

Och nu till det roliga

Jag ska berätta vad som hände natten mellan fredan och lördan. Min mamma vaknade vid 4 tiden av nån/några som pratade högt. Hon trodde att det var min syrra och hennes kompis som redan var uppe, för att klockan 5 skulle dom ut till Rovön (där Trästocks tältninge äger rum) och samla pantburkar. Men efter en stund märkte hon att ljudet inte kom ifrån huset utan utifrån. Då öppnade hon balkongdörren och kikade ut. Väl nere i vår sittgrupp ligger det en tjej och kille och myspyser. Tjejen flyger upp och ropar hysteriskt shit., killen hälsar på mamma och traskar iväg belåten.
Jag har rummet just brevid vår nedre altan där dom höll på, men int hörde jag nått

PS. header kommer snart, har kommit på hur jag vill att den ska se ut

If time be of all things the most precious, wasting time must be the greatest prodigality

Stämningen var på topp

Gårkvällen var riktigt trevligt. Bra musik fyllde öronen vars man än gick. Man träffade på gott folk ,alltid lika roligt. Men nu är festivalen över för min del (pga jobb ikväll), men för andra forstätter den idag/ikväll. Några som Veronica Maggio &

Totalt Jävla Mörker kommer att spela tonight.


bild från http://www.trastockfestivalen.se/2009/
(Gårdagens bild var ifrån google)

Imorn kommer jag att bjuda på en rolig liten händelse som inträffade inatt :P


Without music, life would be an error

Jaa då vare dags igen

... för både lite bloggande men även festival. Woodstock eller även kallad Trästockfestivalen är igång och jag ska bege mig dit ikväll för att fylla mina öron med bra musik. Jag har ingen speciell jag ska se, men det har mina kompisar så det är bara att hänga på dom :P Det var ju förra året och det lär nog bli lika kul iår. Synes!


Heal the world. Make it a better place. For you and for me and the entire human race

Michael Jackson 1958 - 2009

Jag och min familj har kollat lite på Kungen av POPs minnesstund. Man blev rörd, ceremonin var så fin och alla talade så väl. Man såg endast det goda han har gjort och förmedlat till oss.
Men under den stund som jag såg det här började min hjärna tänka också. Och jag kan inte komma på någon annan artist som har fått en sånn här hyllning. Säg till om du kom på nån. :)

Om ni nu orkar se den här långa videon så kan man ju undra vad det är som rör sig just innan helikoptern landar...
Det skulle vara coolt med en "uppståndelse"

KAJUTAN

Man lär sig nå nytt varje dag

Väl på väg till sommarjobbet fick jag reda på att stället där jag  jobbar heter Stackgrönnan och inte Stackrönnan (som jag skrev i förra inlägget). Men hur som helst gick dagen bra, jag kände igen lite folk av dom anställda så jag träffade inte bara på främlingar. Så nu är en dag avklarad, ca 16 dagar kvar, sen så är man ledig igen :D

Den kända räkmackan


kom förbi!

If you're going to tell people the truth, be funny or they'll kill you

Jag säger bara ett ord, RIKSOST

De här klippet blir man aldrig less på


Tre veckors jobb väntas,  i morgon börjar jag nämligen sommarjobba på Kajutan. För er som inte vet vad det är så kan jag säga er att det är ett café brevid Båtmuseumet (på Stackrönnan) som är kända för sina räkmackor. Jag har inga förväntningar så ni får höra imorn hur det gick för mig :)

We aren't in an information age, we are in an entertainment age

Festival bilder


Life is a festival, so let´s party!

Det är festival i stan och det märks

Både idag och igår befann jag mig mitt inne i Skellefteå där festivalen ägde rum. Det är proppat med folk och olika stånd vart man än går. Det är ingen tvekan om att det är FESTIVAL i staan!
Men ikväll händer det roliga, då blire en hel kväll fylld med artister. Tomas Ledin, Sahara Hotnights, Erik Hassle med flera har kommit hit till guldstaden för att underhålla oss. Dags att börja värma upp rösten så att man kan sjunga med ikväll!
Höres imorn då nåra bilder ifrån Stadsfesten kommer att dyka upp.

Ikväll på Kraftscenen 22.25, sänds live i TV4